Ty děti stárnou...

To teda jo, děti stárnou, my mládneme. Jinak to nevidím. Proč to píšu? Protože náš benjamínek oslavil druhé narozeniny. Ano, není to tak dlouho, co jsem řešila porod třetího potomka a jak se tady zžíváme s třemi dětmi. A ono je to dávno minulost. Jsou mu dva!
V porovnání s dvojčaty, nedonošenými, nebe a dudy. Domča je hrozně šikovný. V lecčems občas i Anetku strčí do kapsy. Dokáže si vyhrát sám, ale i s holkama už pěkně řádí a zlobí. Mám pocit, že tu mám malou soukromou školičku. Začíná mu období prvního vzdoru a už se to začíná projevovat. Jen tedy nevím, čím to je. Jestli tím, že je to kluk nebo jestli, že je nejmladší. Ale mám na něj větší trpělivost a trošku mu i víc dovoluju, než holkám. Vím to, ale těžko s tím něco dělám. Ale musím, jinak mi tu za chviličku bude skákat po hlavě.
Není vybíravý v jídle. Zbaští všechno. Holky taky, ale už na to musí mít chuť. Je prostě prima kluk.
V našem denním koloběhu všechno zůstává při starém. Zatím. Stále denně řešíme snídaně, přesnídávky, obědy, svačiny a večeře. Denní program podle toho, jestli jedeme někam na návštěvu. Teď chodíme hodně bobovat. Holky už jsou super jezdkyně, Domča se sněhu bojí. Vloni ještě nechodil, takže letos má sníh poprvé "naživo". Párkrát se i z bobů zvrhnul, takže nedůvěra je veliká.
Letos nás čeká mnoho změn. Doufám, že to všichni ustojíme a budeme fungovat tak, jako doposud.
Oslavu narozenin měl nadvakrát. Poprvé v den svých narozenin u taťkových rodičů. Dostal velkého krtečka a dort. Druhý den měl oslavu s námi a mými rodiči. Takže další dva dorty, autíčka, krteček, pohádky,... I v tomhle je vidět, že je to kluk. Autíčka, bagry, hasičské auto,... To je jeho oblíbené. Tak hurá do dalších let.

Komentáře

  1. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde 1,000,000y klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Obchod odkudkoli Váš čas je peníze. Obchodujte na počítači, mobilu a tabletu

    227,651,647 - Otevřené obchody na eToro

    OdpovědětVymazat

Okomentovat