ZOOPark Zájezd

V dubnu jsme si s dětmi udělali výlet do pro nás blízkého Zájezdu u Kladna. Nachází se tu mini ZOO a je moc fajn. Nějak jsme si na jejich webových stránkách nevšimli, že parkoviště (parkoviště je silné slovo, prostě cesta u pole) je od samotné ZOO tak daleko. Dvojčatům jsme nevzali kočár. Ale už tehdy to krásně zvládly ujít po svých. Vstupné bylo 50,- na dospělou osobu. Za naše děti jsme neplatili. Domča se vezl v kočárku, dvojčata koukala na zvířátka. A bylo to fajn.



Když jsme se dostatečně pokochali zvířátky, vzal manžel Domču s kočárkem a šel pro auto. Aby přejel přímo do obce Zájezd a dvojčata nemusela jít zase tu dlouhou cestu zpátky. Mezitím si dvojky daly sváču a vypadaly spokojeně. Pokud se teda lemur nerozhodl projevit své hlasivky. To se trošku bály. Z lelkování a čekání mě vyrušilo volání od manžela. Sdělil mi, že se nám někdo pokusil vykrást auto. Volal tedy mému tátovi, aby pro nás přijel. Asi do půl hodiny byl u nás, převezl nás za manželem. Tam jsme zjistili škody. Ukradený batoh s chrániči na brusle. Zbytek zůstal v kufru. Dětské sedačky zůstaly na místech, ale pásy už byly odepnuté. Evidentně zloděje někdo vyrušil. Dotyčnému velmi pěkně děkujeme. Kupovat tři dětské sedačky znovu, to by mě asi trefilo. Nasedli jsme tedy s dětmi opět k tátovi do auta a muž jel za námi s vytlučeným oknem. 


Fajn výlet. Škoda toho konce. Každopádně ZOO Park maximálně doporučuji. Podstatně méně lidí, než v klasických velkých ZOO. Děti si zvířátka užijí opravdu velmi zblízka... 

Komentáře