Oblíbené webové stránky

Pravidelně navštěvuji jen pár stránek, ale ráda bych Vás s nimi seznámila. A kdo bude mít chuť, doporučuji navštívit.

Nejprve jsou to letecké stránky: www.planes.cz a www.airways.cz . Tam se dozvídám novinky ohledně provozu a zajímavostí. Je zde i spousta fotek (na planes) a nebo trip reporty (na airways). Na fotky jsou pak výborné i stránky www.airliners.net.

Další oblíbenou navštěvovanou stránkou je www.fler.cz. Tedy web šikovných lidiček. Já vyhledávám konkrétně Circus mind, Pupo, AE Style, de Amor a Škutypa. Od zmiňovaných mám již objednané a vyzkoušené zboží. U Circus mind, Pupo, de Amor a Škutypa mám vyzkoušené náušnišce. Od AE Style mám nejen náušnice, ale i lžičky pro děti, holčičky mají od AE Style i čepice a hračkotašku!!

A teď pár oblíbených stránek konkrétních lidí. První zmíněná patří právě AE Style, tedy konkrétně www.aestylesvet.blogspot.cz. Je o mladé mamince, kamarádce, také človíčkovi z období Apolináře. Je o kosmetice, o vaření a pečení. Je o životě maminky dvojčat :)
Další oblíbenou a denně navštěvovanou stránkou je www.ladykerstyn.blogspot.cz. Také kamarádky. O módě, o kosmetice, o jídle a o mamince dvou dětí :)
A do třetice oblíbená stránka www.yirina.net. Také kamarádky. Novinky z leteckého oboru, o cestování a o kosmetice.

Pak je tu jedna stránka, která pojednává o mém bývalém zaměstnání - o check-inu. Tedy o odbavování cestujících. Stránky se jmenují www.denikpozemnijetusky.blogspot.cz. Jen je v poslední době trošku zanedbáván...

Abych nepropagovala stránky jen mých kamarádek, zde uvádím dalších pár. Ty už nenavštěvuji pravidelně, jen občas. Pro pobavení a pro relax: www.seniornomards.blogspot.cz a www.fotruv-denik.blog.cz.

Jelikož se ráda nechávám inspirovat v oblasti vaření (sbírání časopisů o vaření jsem včera, v tématu "Věci, na kterých ujíždím", zapomněla zmínit), ráda sleduji i tyto stránky o vaření:  www.foodlover.cz a www.kitchenette.cz.

Komentáře

Okomentovat