Cestovatelské okénko - Ca'n Picaford 1998

12. - ?. srpna 1998

Cesta tam:
Praha - Palma de Mallorca
společnost: Fischer Air
číslo letu: 8F 3307
čas odletu: 11:20
typ letadla: Boeing 737
délka letu: 2,5 hodiny
sedadlo: 19A
gate: A8



První léto, které jsme nestrávili ani v USA, ani jsme se nedopravovali v rámci zaměstnaneckých letenek. Prvně jsme s dědou a babičkou využili nabídky cestovní kanceláře, v tomto případě Fischer, na zájezd na ostrov Mallorca. Ostrov ve Středozemním moři, součást Baleárských ostrovů.

Ubytovaní jsme byli v hotelu Vista Park, který byl vzdálený cca 300m od pláže.
V rámci pobytu jsme si zaplatili fakultativní výlet kolem ostrova. Vyjíždělo se z Ca'n Picaford a první zastávka byla v klášteře Lluc, s Černou Madonkou. Dále se pokračovalo úžasnými serpentinami až k přístavu Sa Calobra.



Kde se podával i oběd. Poté jsme lodí pluli do přístavu Sollér. A autobusem dále přes město Valldemosa zase zpět do naší oblasti. Celý zájezd byl s česky hovořící průvodkyní.

Užívali jsme si také pláž, úžasnou španělskou kuchyni. A po Ca'n Picafordu jsme se projeli i takovým "vláčkem".





Bohužel, nenašla jsem naše zpáteční letenky či palubní vstupenky. Takže ke zpáteční cestě můžu uvést jen to, že byla operována opět Fischer Air a Boeingem 737.


Komentáře

  1. Dobrý den, nebylo by možně získat dolní fotografii FISCHER Air v plném rozlišení? Jsem sběratel zabývající se FA. Tahle fotografie je super, rád bych jí zařadil do mého rozsáhlého archívu :)



    OdpovědětVymazat

Okomentovat