Balkon - náš další pokoj

Když jsme se vloni přestěhovali, nevěřili jsme, jak velkou radost budeme mít z balkonu. V předešlém bytě jsme jej neměli. Je směrovaný na jihozápad, takže sluníčko praží skoro celý den. Balkonové dýchánky máme rozděleny na několik fází:
1. fáze - už je dostatečně teplo, aby se dalo sedět po obědě na kafíčku (je neuvěřitelný balzám na duši, když všechny děti po obědě spí a já si alespoň na půl hodinky sednu s kafíčkem ven a relaxuju)
2. fáze - začínáme grilovat dobroty k obědu a je to príma
3. fáze - už se tu dá sedět celé odpoledne
4. fáze - večery na balkoně se sklenkou vína - romantika hadr
5. fáze - balkonové snídaně. To už je ale takové teplo, že už se přes den nedá na balkoně vydržet a vracíme se sem večer
Vloni jsme zvládli všechny fáze. Letos nám chybí ta poslední - snídaně na balkoně. I když pokud budou stávající vedra pokračovat, je to jen otázka času :)
A ještě jedno velké plus má náš balkon. Našimi sousedy jsou moji rodiče. Máme tedy i společný balkon oddělený jen mříží. Vrchní část jsme odmontovali a dvojčata tak předáváme k babičce celkem pravidelně :) Ony i samy jsou zvyklé vyběhnout k mříži, zvednou ručičky a křičí: "bába, bába". Jsou to broučkové šikovní.
Máte taky takové odpočinkově/relaxační místo?

Komentáře